ACO Easygarden

Regenwater verdient beter, daarom is Wesseling Kunststoffen dealer van ACO - Easygarden.

Iedereen wil water in de tuin: in de vijver, in de gieter en op de bloemen en planten. Maar wateroverlast? Daar is niemand blij mee! Steeds meer tuinen hebben een ruim terras om lekker van de tuin te genieten. Intensieve en langdurige regenbuien kunnen in uw tuin wateroverlast veroorzaken. Daarnaast willen steeds meer gemeenten dat u zelf zorgt voor de opvang en afvoer van regenwater om zo het gemeenteriool minder te belasten.

Regenwater verdient beter!

Dit vraagt om oplossingen: Wij bieden producten in lijnafwatering die u op een mooie manier helpen water op te vangen en af te voeren. Of beter nog, te gebruiken! Dan gaat u de voordelen van regenwater pas echt zien!

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of klant worden?
Gebruik dan ons contactformulier of bel ons: 0591-546414.

Claber Beregening - Importeur

Vanaf heden zal Wesseling Kunststoffen het importeursschap van Claber voor Nederland op zich gaan nemen. Claber is een innovatief product dat altijd op de laatste wensen inspringt.

Uw tuin verdient Claber!

Het Claber programma is zeer innovatief, maar ook gemakkelijk in gebruik en stijlvol vormgegeven. Claber producten voor boven- en ondergrondse irrigatie zijn namelijk ontworpen om aan de meest uiteenlopende eisen in de tuin te voldoen, dankzij een aantal eenvoudige, maar essentiële principes: ergonomie, eenvoudige bediening, betrouwbaarheid, duurzaamheid en optimalisatie van het watergebruik. Het resultaat van onderzoek en expertise die geen details over het hoofd ziet. Uw tuin verdient Claber.

Wilt u meer informatie over onze producten? Neemt u dan contact met ons op:
0591 - 546414 of met het contactformulier.

Subcategorieën

Vragen?

Wij helpen u graag:

Hebt u na het lezen dit artikel nog vragen?
Stel ze aan ons, wij staan u graag te woord!
0591-546414